Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger det mesta... Lämna saker bakom dig res vidare hitta nya stränder :)


Ingen själ reser ensam...

Hög tid att resa vidare
Tid att inse udden av din färd
Det verkar som inget väder passar
Tiden springer ifrån din last
Du vet vad du har
men icke vad du får…

Är det äntligen tid att kasta loss
nej…
lätta ankar!

Lämna denna uppenbara hägring
bakom dig
Stormen viner
akta så båten ej förliser

Vinden är spänd som en gitarrsträng
river snart hål i ditt segel
Så styr din väg härifrån
medans du kan...

Valet är ditt
Fast ta akt på mitt rop
Den svåra vägen
genom böljande vågor höga
leder mot en vinnande strand

Tid att kasta dig ut i kallt vatten pirat
var inte rädd
Månen lyser upp den väg du färdas på
Om du är rädd
och känner osäkerheten sticker dig i ögat
så finner du mig avbildad i stjärnhimlen
Tittar ner på ditt färdmål
medans jag ler
Då först
förstår du
ingen själ reser ensam…






Fri vers av Eder Krille
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-30 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En imponerande skrivelse som styr tankarna mot det som ligger bakom orden.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille