Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god - gör skillnad!

 

 

Vi får inte ge upp.

Förändringar kan ta flera 100-tals år.

Men dom har skett.

För att folk har samarbetat och inte gett upp.

Tappat sugen, hånats, förföljts & mördats har folk.

Men det har alltid funnits dom som kämpat vidare.

Ett sandkorn i taget för att bygga bron över havet.

En dag i taget.

Göra nånting gott för någon.

En sak i taget.

Streta.

Var god!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-12 20:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En bra reflektion och en god uppmaning
2011-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt en metod
efter min fason
att med vänlighet
ta sig ton in i varje zon!
På en skala från 1-10
för Du 10.000 points!
*******************
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP