Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Himmel och jord skall förgå, men inte mina ord".


Lasse Berghagen besjunger Stockholm

som han har i sitt hjärta

och jag besjunger


JESUS


som jag har i mitt

hjärta:


Stockholm kommer att förgå

men inte JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-10-13 05:32



Bookmark and Share


  Seglaren
Håller med sangel här nedan.

Ibland har sekteristerna en väldig fantasi i tolkningen av bibeln.
Men för de mesta är de så rigida så det är synd och skam.

Och de väljer själva när det ska omtolkas efter gottfinnande eller tros bokstav för bokstav. Det är helt som det passar sektens medlemmar.

-mvh- lacket
2011-10-13

  sangel
Apokalyptiska profetior har alltid funnits i mänsklighetens historia.
2011-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Här ska inte lämnas sten på sten.
2011-10-13

    Sven-Erik Sköld
zallander, enligt Guds Ord är den jord som nu är, "sparad åt elden" och då "skall himlarna med dånande hast förgås och himlakropparna upplösas av hetta och jorden och de verk som på den är, brännas upp". Låter onekligen som ett atomkrig av världsformat? Mvh S-E
2011-10-13

  zallander
jasså när ska stocholm förgå då ?
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld