Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noas båt

människorna på

Noa tid


hade det nog bättre än Noa,

med tanke på hans stora

båtbygge, livsprojekt


tills regnet

kom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 06:01



Bookmark and Share


    papillon
Vissa texter och, för den delen, vissa kommentarer avslöjar den bibliska fundamentalismens monumentala vansinne - här framträder två herrar som är bergfast övertygade om att den fasta markens alla djur på guds befallning parvis tågade in i den av Noa tillverkade arken. Det är så jävla patetiskt att det är svårt att bestämma sig om man skall skratta eller gråta...........
2011-10-13

    Sven-Erik Sköld
Rödalacket, JESUS trodde på den. Mvh S-E
2011-10-13

  Seglaren
Hej.
Det säger sig själv att Noas ark är en skröna. Egentliigen är det så dumt att tro på den att det skulle inte behövas en förklaring.

Mest alla djur och alla insekter var inte kända i Mellersta Östern.

Amerikas djur och Australiens djur fanns på kontinenter som inte var upptäckta. Massvis med insekter, isbjörnarna, vem skulle hämta lejonen från Afrika och tigrarna från indien? Många djur är farliga för människor.
Utrymmet på arken var begränsat, så praktiskt fick inte många plats. Det skulle krävas massor av mat som också tar platss. Maten måste också hämtas från alla kontinenter.

Det är alltså praktiskt omöjligt att människor skulle kunna samla in alla jordens djur och växter i levande skick för 4000 år sedan. Inte ens idag är det möjligt. Det är RENA DUMHETEN att tro på Noas Ark sagan.
2011-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Endast 8 blev räddade.

"Varför bygger du Noa en båt?"
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld