Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg denna fågel igår


I

i

vitt gräs gul näbb

vårpåminnelse

111013




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo