Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min utmaning

Å vilken
vacker form
min utmaning
kom i

Jag insåg
eller ville inte se

Att det var
universums sätt
att försöka lära mig igen

Att jag anpassat mig
inte vågat ställa
några krav
bara varit där
som förr
en gång

Ju mer vi lär oss
ju svårare utmaningar
möter oss
de är paradoxen
i livets underbara gång




Fri vers (Fri form) av Tiiiina
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiiiina
Tiiiina