Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Han aktade inte sin jämlikhet med Gud som ett byte, utan utgav sig själv och tog en tjänares gestalt, och ödmjukade sig och blev lydig intill döden, ja intill döden på ett kors".


JESUS hade inte Sitt eget liv i centrum

utan Ditt och mitt: Han dog för

oss, för Dig och mig:


och för alla människor,

för att vi skulle få

evigt liv!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 04:44



Bookmark and Share


  Seglaren
Snyft, snyft.
Försoningsoffrets lilla lamm.
Patetiskt!

mvh- lacket
2011-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Hela Hans liv blev ett offer. Försoningsoffret.
2011-10-14

    ej medlem längre
Han är största vännen!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld