Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORRA ÅBYGGEBY

höstlöven virvlar i forsby

åbyggeby ligger lugnt

solsken och psalmbok och trevnad

gör att det känns mindre tungt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 15:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter skönt
2011-10-15

  Kalle.O
Psalmboken är alltid bra att ha till hands...
2011-10-13

  anits VIP
En mycket fin och vacker text
som berör, kan känna känslan
i dina fina ord
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP