Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intigt, inget finns där.


Jag står inte kvar.

Tittar på min spegelbild.
Men ser ingenting.
Tittar överallt på min profilbild.
Men hittar ingenting.
För det är borta.
Rör vid mitt hår.
Men rörelsen syns inte.
Den är borta.
Borta som jag.
Ser in i mina egna ögon.
Men där finns ingenting.
Där är tomt.
Tittar på tåren som sakta faller.
Jag känner den inte.
För den finns inte där.
Ser ner på min kropp som fortfarande står kvar.
Men jag hittar den inte.
Den står inte kvar.
Precis som jag.




Fri vers av Mongrel
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-13 19:21



Bookmark and Share


  Han i Hörnet
Sorgset...beskrivande...känslosamt...bravo!!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mongrel
Mongrel