Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En chans att börja om.


Ärlighet

Jag vill bända loss bojen runt min fotled
Ta bort kedjorna runt mina vingar
Radera minnen från alla plågsamma stunder

Hoppa ur mina gamla kläder för att hoppa i nya
Klippa av mig håret och skapa en annan version av mig
Skära igenom min hud för att se blod och känna smärta
Bränna alla bilder jag har av dig

Vill springa min väg för att kunna se andra
Skrika halsen av mig för att visa vad jag känner
Se in i dina ögon bara för att se mina
Ifall jag hoppar från en bro skulle du hindra mig?

Jag vill bända loss bojen runt min fotled, den håller mig fast
Ta bort kedjorna runt mina vingar, de hindrar mig från att flyga
Radera minnen från alla plågsamma stunder, för de bränner




Fri vers (Fri form) av Mongrel
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 15:12



Bookmark and Share


  Robin V
Bra skrivet! Finns ett hoppfullt driv i texten som jag gillar.
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mongrel
Mongrel