Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Höst

Frostigt dimdis överallt - morgonen håller på att vakna.
Där i parkens morgonidyll,
på vars stigar jag vandrar ensam,
låter stadstrafiken avlägsen - en drömvärld.
Fyra änder glider tyst förbi över parkdammen,
vattnet ligger snart åter stilla - slumrande.
Ännu ett höstlöv faller till marken - till dvala.
Det knastrar till bakom mig,
en husse och hans hund - förtrollningen är bruten...




Copyright © 2011 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-15 00:03



Bookmark and Share


  Vici
Mycket fint fångad höst- och ögonblicks-
känsla.

Vackert.
2011-10-21

  Let it go VIP
en höststund med guld i mun, vackert!
2011-10-18

  Ninananonia VIP
Ett ögonblick vackart fastfruset i tankar
2011-10-15

  Lethe
Gillar!
2011-10-15

    Rolf Zandén
Skön beskrivning av hösten, känsligt.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP