Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånstans på vägen



nånstans på vägen

förlorade vi gnistan -

och tändstiften med




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-15 17:09



Bookmark and Share


  tom boreland
då är det illa
2011-10-21

  KrutOla
Byt till dieselmotor så behövs inga tändstift... :-)
2011-10-15

    ej medlem längre
Riktigt bra den här med sitt stänk av tragikomik ...
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP