Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MJUK SKÖNHET

 

den mjuka skönheten

är annorlunda

den ler varmt där

den hårda blixtrar kall

de skarpa kanterna

contra det runda

den mjuka skönheten

blir murens fall

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 18:00



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Kontrasten mjukt hårt har du fått fram bra, mycket skönt.
2011-10-16

  mare VIP
Så sant !
2011-10-16

  anits VIP
mycket fina rader
2011-10-15

    ej medlem längre
Intressanta ordval, bra skrivet
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP