Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden

Om jag skulle be dig om.. Trehundra doftande rosbuskar, vackraste blommmorna för ögat och en ljuvlig fruktträdgård med purpurfärgade vinstockar omkring så skulle du sannerligen ge mig det, tillsammans med ett bibliotek fullt med böcker och handskrivna manualer hur att sköta allt när du eller trädgårdsmästaren var borta.


Om jag skulle önska mig..det samma av dig! Skulle du föda mig färgvågor av glädje direkt till själen och till det innersta djupet av mitt hjärta. Du skulle skänka mig dofter av perfekt mogen solfrukt till sinnet att känna närhelst.
Du skulle ge mig en skål av nektar för att åldras vackert med dig när vi gick sakta tillsammans njutandes i vår trädgård.

Skillnaden..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-16 11:42



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Skulle om sanningen ska fram, högst sannolikt ge dig oändligt mycket mer än så, min älskade vän ...
2011-10-16

  cilax VIP
du formulerar obönörligt den sanna kärlekens sanna väsen
2011-10-16

    Ken Cassel
Om du skulle önska dig, av mig, Chameli, så självklart
Så självklart så skulle jag försöka göra allt i min makt för att din önskan ska gå i uppfyllelse....
:)

Kramar!
2011-10-16

  Seglaren
Man ger vad man har. Vad man kan ge. Inget annat. Och det kan vara till och med ett bättre bevis på kärlek.
Det är vackra målande bilder man får av din dikt. Färgerna. Blommorna. Grönskan.
2011-10-16

    ej medlem längre
Mm...innerlig och sensuell text..om det starkaste i livet..närheten till människan!!!! Skön att läsa..väcker känslor..
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP