Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan är alltid en Människa

och även om hon - av Satan - är nedtrampad

i en latrinbrunn, är hon fortfarande en

Människa, ämnad att vara Guds

avbild; Hans älskade barn:


genom JESUS KRISTUS


med himmelrikets väldoft, Kristusdoft,

kring sin person och befolka himlen

för evigt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-10-17 05:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är alltid svår att hantera. I synnerhet om man drabbas av den.
Synden orenar människan. Men om hon väljer att tro på Jesus blir hon ren i Hans blod och får barnaskap hos Gud.
2011-10-17

    Sven-Erik Sköld
Jag har jobbat nästan hela mitt liv med -och bland Människor som Satan trampat ned i olika, sina latrinbrunnar. Men som Människor har de varait oskadda ändå: eventuellt mer än hycklare och fariséer.

Och det är klart, att satans gasugnar har inte funnits, orkesterade av Hitler? Mvh S-E
2011-10-17

  Seglaren
Morot & Piska!
himmelrikets väldoft & satans latrrinbrunn

Lägg märke till hur S-E bygger upp texten. Det är ännu mer skrämselpropaganda.
Tyvärr måste jag säga. Att S-E har allt det som krävs av en sektledare. Av Livets Ord typ.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld