Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i somras träffade jag GLADA höns


Frigående och bullälskande

I hönsgården blir det ett fasligt kackel
när jag gör min entré för en fikarast
och det utbryter plötsligt ett vilt debakel
när jag plockar fram mina bullar i hast

Det blir som ett gammaldags kafferep
för jag pratar med hönsen på deras sätt
men strax är allt slukat i nästan ett svep
och jag tackar för mig fast jag knappt är mätt




Bunden vers (Rim) av Eva Helene VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-17 16:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2011-10-19

  Kalle.O
Fyndig liten text som gör en glad!
2011-10-19

  Linda CH VIP
Trevligt gemyt i samspråk med hönsen. Roligt och underhållande.
2011-10-18

  anits VIP
Fin bild och härlig text
kul med höns som fika sällskap
2011-10-17

    ej medlem längre
Det blir som ett gammaldags kafferep
för jag pratar med hönsen på deras sätt

härligt och roligt, kan riktigt höra samtalet, alla ser ut att må så gott
2011-10-17

  Anya VIP
Fin bild och text med annorlunda innehåll. Inte alla som har höns till fikakompanjoner.
2011-10-17

    ej medlem längre
Trevligt med sällskap till fikat. Fint skrivet!
2011-10-17

  Bibbi VIP
Kul text och bild!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP