Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIDSHYDDA

 

kvällstid

kvällsfrid

en arbetsdag är till ända

slappna

nerver

som var fiolsträngsspända

kvällstid

kvällsfrid

vila mitt slitna sinne

tack för

himmelskt

skön atmosfär härinne

 

LARZ GUSTAFSSON 17/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-17 20:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter skönt !
2011-10-18

  anits VIP
Känner harmoni i det jag läser
2011-10-17

  Mats Henricson
En härligt rofylld och avkopplande dikt som får en att känna lugn och rofylldhet ! Mycket välbehövlig i dessa hetsiga och frustrerande tider ! Bokmärkningen given, ditt språk är ju alltid särdeles elegant och väluttryckt !
2011-10-17

  Pirjo VIP
Yes.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP