Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Work in progress...


Vi var målare

Jag
sitter och fryser i soffan
kanske inuti
kanske utanpå
för luften jag andas är ju trots allt sketen
och teet har slutat värma
och energin är snål
och lamporna lyser endast för släckta hus
och jag finner fler än fem fel nu

Och när jag tänker efter
så fanns det ett hål i golvet när vi kom hit, ett,
stort svart hål som gjorde mig ängslig
och vi målade över det
så att kylan skulle försvinna

Och nu sitter jag här i soffan och fryser
för när vi målat klart
sögs du upp i hålet
för fantasin försvann, eller
om du försvann i fantasin

Men jag har våra bilder kvar
och där ler du mot mig eller lyckan,
jag vet inte

och jag försöker fortfarande veta
och nu har draget börjat tillta
och mina strumpor har jag dragit upp till knäna




Fri vers av Litage
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-17 22:33



Bookmark and Share


  Armo
I all dess nakenhet finner hon endast ett par strumpor att skydda/skyla sig med. Trots att hon verkar veta att det inte går att skydda sig mot övermålade hål som bärs inombords.

Du skriver fantastiskt innerligt och bra
2011-10-23

  Robin V
Du kan nog lista ut vad jag tycker :P

Mycket, mycket bra!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage