Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valven

I magnifika rader
med majestätisk grace
enkelt, stadigt, andligt
dubbla bågar
på kolonner
som jag smeker
när jag sakta går
genom
valv,
genom
valv,
tills sorgen kommer
från mitt inre,
känslosamt
skönt
befriande.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra