Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDENS HOPP

Oh vackra kvinna
skönhetens drottning
ljusets härskarinna
Din oro speglar världen
Din uppgivenhet tystar barnen
Dina tårar dränker glädjen
glädjen att skapa ny framtid.

Oh väna motsats till krig och ondska
Våga stråla, förlåta och lyfta dina ögon
för att möta beundrande blickar eller avundsjuka
Samla mod, var stark och fortsätt
vara kvinna trots stötar och slag
trots röster av missbehag.

Oh vackra kvinna
framtidens hopp
Slitets belöning
och vardagens tröst
vi behöver dig

Aleena Gibson




Fri vers av Aleena Gibson
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 15:25



Bookmark and Share


  Anna*
En berörande hyllning till den som påverkar genom sin blotta existens! Applåder
2011-10-18

  Anna*
En berörande hyllning till den som påverkar genom sin blotta existens! Applåder
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Aleena Gibson
Aleena Gibson