Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är det som gråter?

Men? Vem är det som gråter?

Stackars liten

Men herregud...det är ju jag?

Jag vaknar av att min kropp gråter

Vet inte varför

Torr i mun

Trött

En dov smärta i underlivet

Dimmig slö tankeverksamhet

Men så kommer allting tillbaks

och då gråter jag igen

Vaken nu

Ingen baby den här gången heller




Fri vers av Aleena Gibson
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aleena Gibson
Aleena Gibson