Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök nummer ADF 742. När går något på tok, det olycka kallas kan, men även då man mindre lyckas även detta kan kalla olycka, olyckligtvis.


När man lutar dörrar och kittar fönster







Det finns en doft
som kärleken känner
det finns en affär
till vilken ungarna ränner

lyssna du till fågelsången
den som minner om våren
tänk tillbaka i tiden
den där saltet sved i såren

tänk en tanke om hösten
om röda löv och regn
blåsigt väder och mörker
drömmen om klasar och hägn

det finns en tavla på väggen
med föräldras föräldrar bara
med rynkade ansikten tankfulla
som innehöll de känslornas skara

det finns ett ordspråk
vilket handlar om skördarnas vis
något om när de skall tas in
före de ruttnar som oplockat lingonris






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 15:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om du vet något om sångtexter borde du veta att texten i dem inte behöver vara logisk, ha ett budskap, vara bärare av sund eller osund visdom. Det räcker att ha en melodi och några sångbara ord. Sjung!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP