Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dåren teg

skulle också han

räknas för

vis


står det i Guds Ord


men till dårskapen hör, att dåren

inte tiger, utan uttalar sig

om saker han/hon inte

förstår, känner till.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-10-19 21:31



Bookmark and Share


  Seglaren
S-E Sköld publicerar sådär 40 texter i veckan.
Plus därtill en massa kommentarer på egna texter.
Larz Gustafsson är uppe i över 35.000 kommentarer.
Jag tycker inte nån av er ska prata om att tiga. Det är mer att ni inte klarar av att tiga. Mycket skräp blir det.

vänlig hälsning
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre. Tomheten ekar metalliskt inifrån.
"Står du ut med ensamheten i ditt tomma skrik?" (U Lundell)
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld