Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstoringsglasögon

Du ser mina fel genom förstoringsglasögon
Du lägger märke till mina svagheter och pekar på dom
Du mäter och väger allt jag säger och jämför varje ord
med varje annat ord som jag säger
du hoppas jag skall säga någonting som inte stämmer
Jag passar mig för att säga någonting som kan misstolkas
Jag passar mig för att säga någonting som kan missförstås
Jag passar mig för att säga någonting
Jag passar mig




Fri vers av Aleena Gibson
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-19 00:53



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Aleena Gibson
Aleena Gibson