Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måttet för måttet

halvsol i juninatt
mot
glans i höstkväll


solnedgångs nakenhet
har alla färger

solnedgånglöshet
har grått överkast

skillnad är bara ljudvolym
och ett ögonblick

men varför
jag är beredd
att vara i mörket
för det slut-
ackordet?

2011




Fri vers av rosenhare
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosenhare