Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av dig!

Din förklädnad gör dig bara ännu vackrare än ont
Om du bara visste vad jag känner..
Tänker mig så sinnligt full med tankar som inte bråkar
Vår sanning skapar oändligt talande oskrivna, skrivna,
men ändå.. guld brända blad
Smeker pärlan som glänser som ett fågelägg mot en
Gustav Klimt möjligtvis en lite förvriden men Vacker Picasso, det spelar ingen roll..
iallafall inget jag säger nej till...
Att vända nu vore att förakta när jag bara kan andas dig,
mitt lugn i den totala stormen är Olympiskt!



Pssst....!!!

Psssst..hallåå - Ja, jag viskar till dig...

- Såklart jag ser skuggan av dig runt hörnet,
jag står ju precis vid kanten av din periferi!
- jag blundar..jag kan nästan känna dina varma fingrar
i vinkeln mot den ljumma husväggen..tillsammans..nu.. ok!?

-Om jag räknar.. är du med mig på att springa då...
nu eller aldrig..titta på min skugga, ser du...
ja...jag pekar dit! Redo!?
Min Älskade vän...Innan det är försent..

ett..


två..


tre..


Spriiiiiiiiiiiing!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-21 00:51



Bookmark and Share


  helenita VIP
Blir fångad

Underbar text !
2012-01-05

  TT
...fast jag är inte så bra på att stava, ser jag... :- )
2011-10-21

  TT
...läsgjädje är det första ord jag tänker på när jag läst denna text några gånger...blir glad av att läsa texten...så lekfull och fångande...gillar!!!
2011-10-21

    ej medlem längre
Yeah...spring!! *ler'* Hur kan någon motstå...detta?
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP