Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart-vit himmel och cellosånger

du tonsätter mitt liv
jag diktar ditt

vi längtar i samma fjärran stjärnor
blottar våra nakna halsar
inför en blinkande oändlighet

hoppet viskar vackra ting
lovar mig saker
och skänker i min hand en tillfällig gnista

du sa:
sorgen i dina ögon gör dig vacker
vad som än orsakat dig var tacksam

du vevar med handen
kom!

jag följer dig
ser upp mot svart-vit himmel
och dansar till dina cellosånger




Fri vers av Lubelu
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lubelu
Lubelu