Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ännu ett vackert minne

Håll om mig en sista gång,
smek mina läppar och kinder
så som bara du kan röra mig

Möt mig i passionerade kyssar
som får mig att sväva ovanför
marken, bara en gång till

Viska de ord mot min hals som
gör att mina ögon tåras, de som
får mig att känna mig så älskad

Ge mig ännu ett vackert minne
jag kan se tillbaka på när min
saknad efter dig blir outhärdlig

När smärtan håller mig fast och
det känns som att jag kvävs, då
tänker jag på oss, vår kärlek

Och börjar andas igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP