Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Beredda

Med starka rötter

står björkarna väntande

Skuggorna växer




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-20 10:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
höstens ankomst väl beskriven; välformulerad haiku...
2011-10-31

    ej medlem längre
Så sanna är dina ord. Vacker bild!
2011-10-29

  Linda CH VIP
Dina ord målar en vacker tavla lika vacker som ditt foto!
2011-10-26

  aol
så vacker både text och underbar bild till
2011-10-24

  Heikki Hellman
Långa skuggor — senhösten.......
2011-10-24

  Anya VIP
Joo visst växer skuggorna. Bra fångat..............och vacker bild!
2011-10-21

  anits VIP
En underbar haiku,
till en mycket fin bild
2011-10-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja nu är
den tiden här
då det åt
andra hållet bär
skugglikt men sant
fick Du till det där...
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP