Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talar om natur


Naturens under

Liten knota där
Men jag är här som bären
Leker och lovar




Bunden vers (Haiku) av Arne Arman
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-12 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Arman