Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppfullt men hopplöst

med darrande händer
sökte hon bland gravarna
hon kom tillbaka
inte för att dö
utan för att leva
hon hade gett honom ett löfte
ett löfte hon aldrig skulle bryta
med fängslad blick
sökte hon bland gravarna
hoppfullt
men hopplöst




Fri vers av Paulina LH VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-01-12 12:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten påminner om någon novell av Guy de Mauppassant
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP