Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan metaforer, för en gångs skull.

Du vill ha någon som får dig att
le i timmar.
Någon som förstår dig och
faktiskt lyssnar på riktigt.

Du vill ha någon som håller din hand
gärna offentligt.
Någon som håller löften och
skickar konversationens första
hej.

Du vill ha någon som skrattar
med dig någon som är ärlig
någon som håller om dig någon
som ger dig sin jacka när det är kallt
någon som gärna spenderar en hel kväll
med att inte göra någonting annat än att
umgås någon som tror på kärlek.


Jag vill nog bara ha någon som
vill ha mig lika mycket tillbaka.




Fri vers av justfakeit
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-21 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justfakeit
justfakeit