Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I leave you when the summer comes

Jag skulle kunna vänta på dig



hur länge som helst.







Eller ja,

i alla fall tills sommarn är här igen.





Fri vers av tvåve
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve