Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid kanten

Trädens storhet vaktar havet
gräset ruskar sin blöta päls

vid kanten är ingen
människa
vid kanten är du redan
förlorad

trädens storhet stör ingen
men i hemlighet

doftar havet hav




Fri vers av Entyp
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Entyp