Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVANAR ÖVER SÄTRA

svanarna annonserar

sin sydliga flytt

nu lär det dröja

innan jag ser dem på nytt

solsken på gula löven

förgyller min stråt

struntar i sånt jag inte

kan göra nåt åt

söndag är vila

söndag är lära & liv

tiden får gå

det behövs ingen sorts tidsfördriv

himlen är ljus och

famnen är öppen och trygg

ingen är skygg

som har Herrens vind i sin rygg

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 14:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig dikt
2011-10-25

  anits VIP
Så varcka och glädjefulla rader
tycker om
2011-10-24

  Kalle.O
Amen!
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP