Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter ett långt förhållande, en sommar och höst full av snedsteg så har hjärtat inte längre något att säga till om.


hjärtat.

hjärtat vet vad hjärtat vill ha

dumma hjärta, så förvirrat,
så vilt och så vackert

korkade, förbannade, jäkla hjärta
som alltid väljer fel


hjärtat vet inte vad hjärtat vill ha




Fri vers av juuhanna
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-24 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juuhanna
juuhanna