Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingenting..

som höjer självkänslan så mycket som medvetandet,
att vi är fina också där det inte syns!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-25 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar hur rubriken smälter samman med texten till en klar insikt
2013-03-01

    AA VIP
Vackert. Insiktsfullt.
2011-10-29

  Mow Dean VIP
Bra fångat.
2011-10-25

    ej medlem längre
Ah....en mogen insikt

Beautiful
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP