Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFTONSTILLA

aftonstillheten

slår sitt läger runt själen

skymning ska övergå

i mörker igen

kroppen är trött men

jag är klar i mitt huvud

livet är lockande

för hungriga män

vilan är välbehövlig

arbetet lustfyllt

det finns en glädje i att

dagarna går

stör inte skaparglädjen

lev och låt leva

hösten är inte så

sjusärdeles svår

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-25 20:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så befriande för själen att läsa en så livsbejakande text!
2011-10-27

  mare VIP
Härliga positiva rader
2011-10-26

  anits VIP
En text som andas harmoni
väl fångat
2011-10-26

  Måna N. Berger
En text så harmonisk att känslan smittar av sig. Hösten kan vara väldigt skön!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP