Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knäcka, bräcka, böja, bända vända


Bryta is (I)



Jag hade det en gång,
det sa dom till mig

Sammansatta metaforer satte sina spår hos någon,
sa någon

Inte i min samtid

-

Nu skall jag bryta is,
och börja om,
Låta mina kännemärken landa i en stad jag inte bor,
och skapa mig en tillflyktsort

Jag bryter is,
med mina ord

Ovackra och inbilska




Men jag bryter












Fri vers av Decemberbarn
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 22:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket vilja och längtan i den här, att skapa och vara det man är och av själv.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Decemberbarn