Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS, till Marta inför hennes broders, Lasarus, grav: "Sade jag dig inte, att om du trodde skulle du får se Guds härlighet".


En bekant till mig

blev tillsammans med den övriga familjen

kallad - brådskande - till sin mors

dödsbädd: om de ville träffa

henne levade, fick de

skynda sig..


när de kom fram, fann de den gamla

i god form, och hon förklarade

för dem, att JESUS hade

varit där, hos henne

och sagt, att hon

skulle hem


och anförvanterna tog då för givet, att det

var himmelen hon menade, men några

dagar senare var hon hemma i


Habo.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-10-26 12:12



Bookmark and Share


    papillon
Tänk ändå, den Jesus, den Jesus, tänk vad han kan!! Hem till Habo, verkligen ett mirakel - jag menar, hon kunde ju hamnat i Köping eller Teckomatorp - fler sådana här underbara mirakelberättelser om dina bekantas bekanta..........
2011-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Gud är miraklernas Gud.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld