Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?"


Utan JESUS

går Du och jag

förlorade.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 09:57



Bookmark and Share


  Seglaren
Alla religioner är villovägar
och bygger på vidskepelse.
En tro på övernaturliga väsen.
2011-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Om man tror att alla religioner är olika stigar till samma mål gör man Jesus till en lögnare.
Han kallade Sig VÄGEN - singularis bestämd form - och proklamerade: INGEN kommer till Fadern utom genom mig.
2011-10-27

  Johan Bergstjärna
Alla religioner är olika stigar till samma mål
2011-10-27

    Sven-Erik Sköld
Olliver, sök reda på Honom: "Den som söker han finner". Mvh S-E
2011-10-27

    papillon
Du har då en sorgligt förvriden och perverterad tro - "utan Jesus" är det inte bara du och jag som "går förlorade" - med oss går också alla troende judar, muslimer, buddister och hinduer raka vägen till helvetet för att inte tala om alla de som inte bekänner sig till någon religion alls.

Men har det så kul i paradiset, du och Larz och några till - ni får väl fördriva tiden med att spela fia med knuff med Paulus
2011-10-27

  Seglaren
Håller i stora delar med Mr Lindemann. Egentligen har du större potential att förmedla ett kristet liv och kärleken som följer av det.
Du gör dej själv en otjänst.
Dessa snuttar du publicerar dag ut och dag in lär inte frälsa någon utom de redan invigda (läs Z). Det är frapperande få verkligt kristna som uppmuntrar dej med kommentarer.
Det finns ganska många kristna ändå på poeter.se. Men de stöder andra texter, som mera än dina står för ett kristet liv.

Visa du din tro utan goda gärningar.
Så ska jag med mina gärningar
visa dig min tro!

.
2011-10-27

  Mr Lindemann VIP
Nu måste jag här skriva en sak, ta inte illa upp. Ifall du gör det, så är det även gott. Men att på en poetsida skriva dag ut och dag in om Jesus, vad ger det? Du skriver att du blvit omvänd, men vad är vitsen då ,ed texterna. uppenbarligen går det inte fram till den avsedda läsekretsen. Det är nog i det levande livet man kan vara ett levande förebild över det Jesus stod för. Alltså inte i det levande livet tjata om Jesus, utan visa upp i handling och gärning hans budskap.
2011-10-27

  Olliwer
Är jag förlorad? Ser ingen jesus
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld