Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaron som är

 

 

Tanken lockar med

 "där", "där" sök mening "där" inte "här"

Men glädjen är

endast här

alltid här

osynlig som rymd

ogripbar fast aldrig skymd

Livets fundament

Hjärtats Härlighet

ÄR

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-27 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjärtats här-lighet
strålande :)
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP