Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Genom mitt namn skall ni driva ut onda andar, på sjuka skall ni lägga händerna, och de skall då bli friska"


Få förstår

vilken oerhörd kraft

det är i Namnet

JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-10-28 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Få VILL förstå.
Men Satan vet. Och darrar!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld