Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskuld



i min fantasi
är jag ännu oskuld

inte för att jag är oknullad
-det är ingen längre-

utan för att
verkligheten
fortfarande har något
att ta ifrån mig







Fri vers av Kinna
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 23:49



Bookmark and Share


    Anneli A
Så jätte sant!!
2011-10-29

  You-killed-me
Så sant..
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kinna
Kinna