Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer över mig

Det kommer

över mig

som en

svart

dimma

sveper runt

mig

Det kommer

över mig

Kan inte

värja mig

Det kommer

över mig

Var finns

ljuset

NU




Fri vers av Malin Forsell
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-29 13:16



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Fint!
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Forsell