Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 Pet. 1:1 "Jag, Simon Petrus, Jesu Kristi tjänare och apostel, hälsar er som i och genom vår Guds och Frälsares, Jesu Kristi, rättfärdighet har fått sig given en lika dyrbar tro som vi"


Om någon bjöd mig alla världens samlade rikedomar

i utbyte för min tro

på JESUS, skulle

jag inte ens

överväga

tanken.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
boys will be boys eh?
well! you will get no money from me!

(can I have some money, boys?)
2011-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
"Jag byter ej bort
den skatt jag fått
för millioner
Jag mår så gott"
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld