Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och allt det där som river (alltid alltid alltid)

Kan du känna det baby?



hur stor tomheten känns 
mellan början och slutet
på det som aldrig blir


du sa att du
älskade min svärta

och att mitt vemod
var det vackraste
i hela världen



men livet var nog
aldrig riktigt
tillräckligt för oss två

och mina armar räckte
aldrig riktigt ända fram



så nu bränner jag breven

alla våra ord
parfymerade
av galen längtan



det gör ont.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-02-20 22:10



Bookmark and Share


  alvan
Träffar rätt in. Det gör ont.
2012-05-02

  scandal
dina ord träffar precis där de ska.
2012-04-04

    Tea Alex
mitt vemod
var det vackraste
i hela världen







Ja. Ja. Ja.
2012-03-28

  Ninananonia VIP
Ont..
2012-03-06

  L I V
Det gör också ont att läsa....
2012-02-26

  Blåbäret
viss beslut får bli baserade på ren vilja, då förnuftet inte verkar hjälpa till
känner detta och det känns ont
2012-02-24

  Line W
Snyggt! Jättebra text!
2012-02-21

  LenaJohansson VIP
smärtsamt...bra
2012-02-21

    ej medlem längre
Tänk att smärta och sår kan beskrivas så vackert att det gör ont att läsa dem....
Välkommen tillbaka...du och dina texter har varit efterlängtade.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP