Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig något alldeles speciellt idag

saknade dig speciellt idag
en av många andra dagar
fyllda med saknad
ser dig lite då och då

känner igen dig då och då på stan
igår gick du på i slussen
idag såg jag dig utanför fönstret
litegrann i ögonvrån

men när du kommer närmre
är du aldrig du

existerar ständigt i periferin
men saknade dig något alldeles speciellt idag
du hade tagit mitt parti
förstått mig precis

sökte din blick idag
för att himla med ögonen i samförstånd
åt dom som var dumma och ingenting förstod

jag saknade dig något alldeles speciellt idag




Fri vers av hilen
Läst 632 gånger
Publicerad 2011-10-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen