Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tit. 2:14 "Han har renat åt sig ett egendomsfolk, som beflitar sig om, att göra vad gott är" JESUS: "Hos dig i Sardes finns några få som inte har fläckat sina kläder, och de skall vandra med mig i vita kläder, ty de är värdiga därtill"


Om du hellre vill till Helvetet, än till Guds Himmel

så tvingar Gud ingen hem till Sig,

men alla är inbjudna


klädedräkt vit, renad genom

Jesu blod, försoning.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-11-01 06:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh, and another thing too:

' Nor can a bearer of burdens
Bear another's burden.
If one heavily laden should
Call another to (bear) his load,
Not the least portion of it
Can be carried (by the other)'

35:18
2011-11-01

    ej medlem längre
lite mer upplysning:

'...they said (in boast),
"We killed Christ Jesus
The son of Mary,
The messenger of Allah" -
But they killed him not,
Nor crucified him,
But so it was made
To appear to them,
And those who differ
Therein are full of doubts,
With no (certain) knowledge,
But only conjecture to follow,
For a surety
They killed him not -'

Sura 4:157
2011-11-01

  marie-helene
Om man tror på Gud och bibeln så förstår man att det finns två vägar,himmel eller helvete. Vid domen kommer finnas dem som undrar varför dem inte fick komma med och dem som också undrar vad dem gjort för att få komma till himlen. Så här på jorden kan man inte riktigt vara alltid så säker. Men att ha en relation till Jesus är iallafall säkert och att lyda Hans vilja..Tack Sven för att du vittnar om det Gud lagt på ditt hjärta..
2011-11-01

  Seglaren
Det är ren upplysning. Så att ingen fastnar i himmel/helvete-träsket.
2011-11-01

    flinka vera
ha ha ha
oj oj
vad kul
2011-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Ändå lägger du ned sådan energi på att kommentera något du inte tror på.
Pointless.
2011-11-01

  Seglaren
Jag tro varken på himmel eller helvete, bara vad jag vet finns här i tillvaronn. Så kan ej heller någon mig locka med en himmel och skrämma med ett helvete.
2011-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Gud är nämligen ingen auktoritär diktator, som Satan.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld