Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karen Gebreab 24 år dödad av fångvården

av deras genomnaiva

förhållningssätt

mot livsfarliga

mördare


På I 19 i Boden fick vi lära oss

att hantera livsfarliga

handgranater

under stor

rigorös


säkerhetskontroll


som I 19 i Boden

hade ansvaret

för: om en

olycka

hänt


var ansvaret deras

och inte en fjunig

naiv 19-årings.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-01 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld